Nagelstudio Prisma

De Mooiste Nagels bij Nagelstudio Prisma

De leukste nageltrends van deze zomer

De zomer is de tijd voor plezier in de zon, en daar horen ook je nagels bij! Deze zomer zijn er een paar trends die hot, hot, HOT zijn! We hebben het over felle kleuren, geometrische ontwerpen, en nog veel meer. Lees verder voor wat inspiratie over hoe je je nagels er op hun best uit kunt laten zien dit seizoen.

Fel, feller, felst

Een trend die deze zomer enorm is, zijn felle kleuren. Of je nu voor neon kleuren of pastelkleuren gaat, met een vleugje kleur maak je zeker indruk. Als je niet gewend bent om felle kleuren te dragen, begin dan met één accentnagel. Als je er eenmaal vertrouwd mee bent, kun je meer nagels aan toevoegen.

Geometrische motieven

Een andere populaire trend deze zomer zijn geometrische motieven. Deze kunnen zo eenvoudig of zo ingewikkeld zijn als je zelf wilt. Als je niet zeker bent van je schilderkunsten, begin dan met een paar eenvoudige strepen. Als je het eenmaal onder de knie hebt, kun je complexere vormen toevoegen.

Glitters en metallics

Voor een beetje extra sprankeling, probeer glitters of metallics. Deze kunnen op zichzelf worden gedragen of als een accent op een ander ontwerp. Als je niet zeker weet hoe je deze in je nagels kunt verwerken, begin dan met één nagel en bouw vanuit daar verder.

French manicure

Een klassieke look die altijd in de mode is, is de French manicure. Probeer deze zomer eens een gekleurde French in plaats van de traditionele witte. Roze, perzik, en zelfs baby blauw zijn allemaal populaire keuzes.

Dit zijn slechts een paar van de hotste trends deze zomer. Dus wees creatief en veel plezier! Je nagels zijn het perfecte canvas om te experimenteren met nieuwe looks.

Bovenstaande inspiratie werk je het best uit met gellak, zoals van het merk MegaBase. Deze gellak is onder andere te koop bij prettypolish.nl.