Nagelstudio Prisma

De Mooiste Nagels bij Nagelstudio Prisma

Dit zijn de leukste vakantieparken van Nederland

vakantieparken aan zee

Zoek je een leuk vakantiepark in Nederland? Dan heb je genoeg keuze. Er zijn namelijk veel vakantieparken aan zee waar je een leuke tijd kunt hebben. En hier kun je eigenlijk altijd op vakantie. Zo hoeft het heus geen dertig graden te zijn. In de herfst kun je immers mooie wandelingen over het strand maken. Wil je nu tips over leuke parken in Nederland aan de zee? Lees dan zeker eens verder.

vakantieparken aan zee

Een vakantie aan zee

In onze kleine, maar mooie landje kun je heel goed op vakantie gaan. Zo staat onze land vol met leuke vakantieparken, waar mensen ook van buiten Nederland op vakantie gaan. Maar wat zijn nu leuke parken om eens naartoe te gaan? Allereerst de strandhuisjes bij Julianadorp. Deze liggen op het strand en zijn slechts een aantal meter verwijdert van de zee. Daardoor kun je er niet met de auto komen om je bagage af te zetten. Gelukkig kun je wel gebruik maken van de bagageservice waarbij je boodschappen en je koffers naar je huisje kunt laten brengen. 

Een ander waardig park is de Roompot Kustpark Egmond aan Zee. Dit park ligt tussen de duinen en naast het centrum van Egmond aan Zee. Je bent binnen 1,5 km bij het strand, waar je kunt wandelen en in de zomer aan het water kunt liggen. Tevens is er op het park veel te doen voor kinderen. Denk aan laserschieten en spelletjes voor kinderen. Ga ook vooral eens kijken in het centrum van Alkmaar, waar je tevens een kaasmarkt kunt bezoeken. Tenslotte nog het Nautisch Centrum Scheveningen. Dit is een bijzonder park van Roompot. Je vindt er appartementen waar je jouw vakantie kunt vieren. Het uitzicht is er heel goed, met een mooie uitkijk op de Noordzee.