Nagelstudio Prisma

De Mooiste Nagels bij Nagelstudio Prisma

Huid verzorgen vind ik leuk om te doen

huid verzorgen

Schoonheidsrituelen

Nu ik wat meer weet over huid verzorgen, ben ik het erg leuk gaan vinden. Met behulp van een dermatoloog leerde ik wat mijn huidtype is en welke producten het beste voor mij zijn. Het was een investering maar ik heb nu de beste producten voor mijn huid gekocht en heb nu elke avond een heerlijk schoonheidsritueel om mijn huid in de beste conditie te houden. Zo gebruik ik ’s ochtends weer andere producten. ‘S avonds gebruik ik een diepe reiniging voor mijn huid, waarna ik een heerlijke voedende olie aanbreng. De olie trekt fijn in mijn huid terwijl ik slaap, waardoor ik ’s ochtends vroeg een mooie glanzende huid heb. ‘S ochtends vet ik mijn huid wat meer in met een body lotion, na het douchen. Zo krijg ik geen trekkerige huid en zit ik de hele dag lekker in mijn vel. Letterlijk en figuurlijk!

huid verzorgen

Mooi verschil

Wanneer je je huid gaat verzorgen met de juiste producten, zul je al snel zien dat dit een mooi verschil geeft. Vaak gebruiken mensen producten die niet voor hun huidtype bedoeld is, waardoor het effect minimaal blijft. Voor het beste effect koop je de juiste producten. Soms gaat daar wat meer geld in zitten, maar dat is het dubbel en dwars waard. Zelf krijg ik regelmatig complimenten van vriendinnen bijvoorbeeld, die echt zien dat mijn huid vooruit is gegaan. Ik heb minder last van oneffenheden en de uitslag waar ik wel eens last van heb is nooit meer terug gekomen!