Nagelstudio Prisma

De Mooiste Nagels bij Nagelstudio Prisma

Huidverzorgingsproducten zijn erg belangrijk

HuidverzorgingsproductenWaarom huidverzorgingsproducten?

Voor de meeste mensen zijn huidverzorgingsproducten maar gewoon wat crèmes en zalfjes om de huid gehydrateerd te houden. Maar huidverzorgingsproducten zijn goed voor veel meer aspecten. Het gaat namelijk ook niet alleen om je gezicht, ook om de huid van je armen en benen bijvoorbeeld. Hydrateren is voor het hele lichaam goed, dat kan binnenin met water, en buitenaf met moisturizers bijvoorbeeld. Daarnaast zijn huidverzorgingsproducten ook fijn voor geïrriteerde huid en werken specifieke producten ook tegen huidveroudering. Zeker vanaf een leeftijd van 25+ is dat dus aan te raden. Niemand kijkt uit naar rimpels in zijn of haar gezicht!

HuidverzorgingsproductenWelke huidverzorgingsproducten kun je gebruiken?

Voor het gezicht wordt vaak crème gebruikt, terwijl crème vaak te dik en vet is voor het gezicht. Gebruik creme daarom ook eerder op droge ellebogen bijvoorbeeld. Als je deze een paar weken elke ochtend en avond lekker invet ben je zo van je probleem af. Voor het gezicht kun je ook toners gebruiken en is het belangrijk niet te wassen met een echte zeep. Het wassen van het gezicht zorgt vaak voor uitdroging en daar wordt de huid niet mooier van. Gebruik hiervoor een substantie die speciaal voor de huid van het gezicht is ontwikkeld en verzorg het dan ook na met micellair water of een moisturizer. Binnen enkele weken van een goede routine heb je een prachtige en zachte huid.

Persoonlijk hou ik er niet zo van als er producten op mijn gezicht zitten. Vaak zijn crèmes dan ook niet prettig. Zoek altijd een juist product uit voor jouw huid; ieders huid is verschillend!