Nagelstudio Prisma

De Mooiste Nagels bij Nagelstudio Prisma

Mijn bezoek aan nagelstudio Amsterdam Zuid

Nagelstudio Amsterdam Zuid Eindelijk mijn nagels laten doen

Ik wilde het al heel lang, maar dacht altijd dat ik er bakken met geld aan kwijt zou zijn: professioneel mijn nagels laten doen. Ik hoorde van vriendinnen dat dit ook best kan tegen een zacht prijsje, dus ik bezocht nagelstudio Amsterdam Zuid. Ik werd daar zo goed geholpen dat ik nu alweer uitkijk naar de volgende keer dat ik kan gaan! Mijn nagels en handen zijn heel fijn behandeld waardoor ze er nu prachtig uit zien. Ook voelen mijn handen heerlijk zacht aan en ik heb er niet eens zoveel voor hoeven betalen. Ik voelde me even helemaal de koningin want de service was perfect. Ik heb rustig met een kopje thee zitten kletsen met de specialist, die overigens ook heel aardig was. Echte aanrader dus!

Nagelstudio Amsterdam Zuid

Leuk cadeau voor vriendinnen

Het is echt heerlijk om jezelf hiermee te verwennen, maar om een vriendin hiermee te verrassen is natuurlijk ook een mooi cadeau! Als je het leuk vindt kun je een dubbele afspraak plannen waardoor jullie tegelijkertijd en dus samen een behandeling krijgen. Manicure, pedicure, gelnagels. Ze zijn van alle markten thuis dus voor iedereen valt er wel wat te halen. Zo fijn!

Ik heb mijn eigen nagels de vorige keer mooi laten vijlen en verzorgen waarna er ook nog een mooie rode lak werd aangebracht. De volgende keer ga ik eens informeren naar wat gelnagels voor me kunnen betekenen. Zeker in mijn beroep is het wel zo netjes om altijd mooie nagels te hebben, dus als dat daarmee makkelijk gemaakt wordt lijkt me dat wel een goeie oplossing. Wie heeft hier ervaring mee?