Nagelstudio Prisma

De Mooiste Nagels bij Nagelstudio Prisma

Museum Amsterdam is de perfecte museum voor een dagje uit.

Museum Amsterdam

Bent u een museum liefhebber, dan is Museum Amsterdam niet te missen!

Een van de mooiste kunstmuseums van Amsterdam

Bent u een museum liefhebber?  dan bent u zeker een liefhebber om museums te bezoeken. Museum Amsterdam is dan een ideale museum om te bezoeken.
Museum Amsterdam is een museum dat allerlei monumenten en kunstwerken van de kunstenaar René Lalique bezit. René is een Fransman die gespecialiseerd is in glaswerken en juwelen.

 

In het museum is het mogelijk om naar allerlei werken van Lalique te bezichtigen. Zo kunt u op de schermen formatie bekijken van de kunstwerken die hij gemaakt heeft. Zo kunt u ook inzoomen op de  kunstwerken die hij gemaakt heeft en daar de details van zien. René leefde in het jaar van 1860 tot 1945. Zo is het ook mogelijk om gebruik te maken van allerlei arrangementen, onder andere lunchen bij een openhaard of de toren bezoeken en nog andere arrangementen. Museum Amsterdam

 

Zo ben ik ook langs museum Amsterdam gegaan.

Ik ben zelf ook geïnteresseerd in in de vroegere kunstwerken van de kunstenaars van vroeger. Zo heb ik altijd willen weten wat de geschiedenis was van de kunstenaars en wat voor kunstwerken zij maakten. Ik heb zelf ook veel verschillende museums bezocht, alleen Museum Amsterdam vond ik toch nog een van de interessantste museums in de omgeving van Amsterdam.

 

Daarnaast heb ik veel kennis opgedaan  tijdens de rondleiding. Ik heb veel geleerd over de kunstenaars en over de kunstwerken die ze gemaakt hadden. Museum Amsterdam

Meer verhalen