Nagelstudio Prisma

De Mooiste Nagels bij Nagelstudio Prisma

Toch gekozen voor een haartransplantatie

haartransplantatie-man-2Eigenlijk had ik nooit gedacht dat ik een haartransplantatie zou ondergaan, maar eigenlijk had ik dit veel eerder moeten doen. Mijn haarlijn begon namelijk steeds verder terug te lopen en mijn kruin werd ook iets kaler. In het begin dacht ik dat het door mijn nieuwe baan kwam, omdat het steeds erger werd. Uiteindelijk was het wel duidelijk dat het gewoon door mijn genen kwam en daarom ben ik maar op zoek gegaan naar een kliniek voor een haartransplantatie.

Mijn leeftijd

Het meest vervelende van mijn kalende hoofd vond ik dat mensen mij veel ouder gingen inschatten. Door veel mensen werd ik daardoor ook op een andere manier benadert en dat merkte ik op een gegeven moment heel erg.

haartransplantatieVia het internet was ik terecht gekomen bij een kliniek genaamd “Veldhoven”. De voor en na foto’s van de behandeling van deze kliniek vond ik er heel goed uitzien. Op de foto’s zag ik dat alles er heel erg natuurlijk uitzag en dat vond ik belangrijk.

Een onnatuurlijke look is alles wat ik wilde vermijden en daarom heb ik contact opgenomen met de kliniek. Aan de telefoon werd mij het een en ander verteld en ik werd door de arts uitgenodigd voor een gesprek op de kliniek.

Het gesprek verliep heel goed en daarom had ik besloten dat ik de transplantatie bij de kliniek wilde laten doen. De begeleiding van de kliniek was ontzettend goed en ik ben heel erg blij met het eindresultaat!

Meer verhalen