Nagelstudio Prisma

De Mooiste Nagels bij Nagelstudio Prisma

Een gezonde manier voor je nagels

Naast de verschillende soorten nep nagels; Gel, Solar en acryl nagels is gel nagellak een betere en gezondere uitkomst voor je nagels.  Gellak nagellak is niet direct schadelijk voor je nagels zoals de eerder genoemde nep nagels dat wel zijn. Gellak zit meer op je nagel terwijl de andere stijlen, na het verwijderen van de nagelbedden, onderdeel van je nagels zelf worden en het veel schade achterlaat als je ze laat verwijderen. Kies dus voor een gezonde optie voor je nagels en ga voor gellak nagellak.

De voordelen van deze nagellak zijn onder andere dat deze gel nagellak je nagels niet beschadigd, ook geeft de nagellak een goede hechting waardoor je handen een verzorgende uitstraling krijgen. Je hoeft niet lang te wachten want met de verreisde Led Light lamp zijn je nagels binnen 30 seconden droog. Deze lakblijft 2 weken lang op je nagels zitten met een perfecte glans. Ten slotte is de nagellak makkelijk van je nagels af te krijgen met de nail cleaner.

Wat heb je allemaal nodig?

In een gellak startset zitten alle benodigdheden die je nodig hebt voor een perfecte manicure, een base coat, een aantal gellak kleurtjes, een top coat, een cleaner en een led lamp die de gellak uithard. Terwijl je dit thuis hebt gedaan lijkt het alsof je een bezoekje aan de salon heb gebracht. Maar niets is wat het lijkt.

Belangrijke weetjes

Voor dat je begint met het lakken van je nagels is het belangrijk dat je de gellak goed schud voordat je het gaat gebruiken. Let er vervolgens op dat je niet teveel aanbrengt, twee dunne laagjes zijn genoeg. Zorg tijdens het lakken dat je dit vlot doet, doe je dit te langzaam dan  heb je kans dat de lak terugtrekt en niet meer mooi op de nagel hecht.