Nagelstudio Prisma

De Mooiste Nagels bij Nagelstudio Prisma

Wat je moet weten over een Thaise massage Amsterdam

inklapbare massagetafel

Je kent het vast wel; een Thaise massage Amsterdam. Misschien ken je het uit een film, gewoon van het straatbeeld of misschien heb je er zelf wel eens eentje gehad. Dat is allemaal mogelijk, maar we willen graag dat je iets meer diepgaande kennis opdoet over dit onderwerp. Daar zijn een aantal factoren voor van belang en die bespreken we met je. De meest vooraanstaande behandelingen in de Thaise massage Amsterdam worden in deze blog besproken, de herkomst van de Thaise massage en enkele andere zaken; je leest het allemaal in 500 woorden zodat jij op de hoogte bent van alles wat je moet weten over dit onderwerp. 

De oorsprong en gedachte achter Thaise massage Amsterdam

Zoals je misschien al vermoedde, komt een Thaise massage oorspronkelijk uit Thailand. Meer dan 2.500 jaar geleden stond dit bekend als Nuad Thai en werd dit bedacht als een manier om levensenergie te bevorderen. Dit betekent dat de blokkades in het lichaam die ervoor zorgen dat de energie niet meer vrijelijk stroomt, worden opgeheven. De Thai hechten zeer veel waarde aan deze levensenergie en vinden het belangrijk dat je met een Thaise massage Amsterdam deze blokkades op een natuurlijke wijze opheffen. De energiestromen worden daarmee weer in balans gebracht en zo wordt er een evenwichtige levensstijl gerealiseerd. 

De massage zelf

De blokkades opheffen, energiestromen laten stromen, balans herstellen; wat bedoelen we daarmee? Nou, tijdens de Thaise massage Amsterdam wordt dit allemaal gedaan door verschillende technieken. Van oudsher werd de massage gegeven door een aantal technieken te combineren. Hierbij kun je denken aan acupressuur, meditatie, ademhaling, strekken en drukpunten gebruiken. Tegenwoordig wordt er een meer individuele werkwijze gehanteerd. Er wordt gekeken naar wat iemand nodig heeft aan de hand van je individuele situatie en op basis daarvan wordt er een behandeling uitgevoerd. Daarnaast worden alle lichaamsdelen van de Thaise masseur of masseuse ingezet; knieën, ellebogen, handen en voeten. Dit wordt gedaan in vloeiende en ritmische bewegingen om het effect te maximaliseren. Een Thaise massage Amsterdam is daarmee een zeer unieke en effectieve ervaring die je meegemaakt moet hebben. 

Jouw Thaise massage 

Benieuwd wat jou te wachten staat? Dat kan voor iedereen anders zijn. Daarom is het belangrijk dat je goed kijkt naar de eventuele klachten die je hebt of naar wat je verwacht van een Thaise massage Amsterdam. Bespreek dit met de masseur of masseuse die jou gaat behandelen en kom erachter wat hij of zij voor je kan betekenen. Daarnaast raden we je aan om je er gewoon aan over te geven tijdens de behandeling zelf. Mocht het niet goed voelen, kun je altijd afspreken dat je dat kunt aangeven zodat de masseur of masseuse stopt. In ieder geval is één ding zeker; de voordelen die je zult ondervinden, zijn om over naar huis te schrijven. Je kunt daarbij denken aan meer mentale rust én minder last van een verscheidenheid aan fysieke klachten. Ondervind het ook gewoon eens, het kan in ieder geval geen kwaad. Kijk eens op www.massagehuys.nl als je geïnteresseerd bent in deze massage!