Nagelstudio Prisma

De Mooiste Nagels bij Nagelstudio Prisma

Zo koop je hoge kwaliteit parfum, goedkoop

Parfum goedkoop aanschaffen wil iedereen wel, maar hoe doe je dat? In dit artikel geven wij je een aantal tips om dames parfum van hoge kwaliteit aan te schaffen voor een redelijk lage prijs. Wij begrijpen namelijk dat je geen parfum van lage kwaliteit wil, dat ruikt namelijk veel minder aantrekkelijk dan die van hogere kwaliteit.

Cadeautip

Het ligt misschien voor de hand maar veel mensen denken er niet aan wanneer ze jarig zijn; een cadeaubon van de parfumerie. Omdat dames parfum redelijk prijzig is, kan je dit niet zomaar aan iemand vragen voor je verjaardag of voor kerst bijvoorbeeld. Wanneer je aan meerdere mensen een cadeaubon van jouw favoriete parfumerie vraagt, kun je deze combineren om misschien zelfs gratis jouw favoriete dames parfum te halen. Wanneer je een erg prijzig parfum op het oog hebt, kun je de cadeaubonnen van kerst en je verjaardag bijvoorbeeld combineren, of je legt zelf een gedeelte bij. Bij de volgende feestdagen zou je eraan kunnen denken een bon te vragen:

  • Verjaardag
  • Kerst
  • Sinterklaas
  • Moederdag
  • Vaderdag
  • Diploma behalen

In ieder geval is dit een goede manier om goedkoop parfum, van hoge kwaliteit aan te schaffen. 

Parfumset

Door parfum in een set te kopen, bespaar je geld. Je krijgt vaak een grotere flacon met leuke extra’s zoals een bodylotion voor een mooie prijs. Door meerdere producten uit dezelfde geurlijn te gebruiken, wordt de geur intenser en blijft deze langer hangen. Zo geniet je meer van jouw nieuwe favoriete geur. 

Daarnaast is een parfumset leuk om cadeau te geven of krijgen. Zeker rond het einde van het jaar worden er veel parfumsets aangeboden met dames parfum en heren parfum. In het nieuwe jaar zijn deze sets soms ook verkrijgbaar tegen een zachtere prijs aangezien er dan ruimte gemaakt wordt voor andere spullen in de winkel. Dan zou je dus eens een kijkje kunnen nemen. 

Bestel online

Online bestellen is vaak een handige tip wanneer je parfum goedkoop wil aanschaffen. Kijk bijvoorbeeld eens bij een parfum dames top 10. Daar hebben websites een aantal favorieten geselecteerd die meestal met korting worden verkocht. Daarnaast hoeven online winkels geen huur voor de winkel te betalen. Zij hebben alleen een opslag voor alle parfum waardoor zij vaak goedkoper verschillende geuren kunnen aanbieden. Let er wel op dat je dames parfum via een betrouwbare website bestelt en check voordat je bestelt altijd hoe lang de levertijd is. 

Parfumabonnement 

Een relatief nieuwe manier om goedkoop meerdere geuren aan te schaffen, is door middel van een parfum abonnement. Bij een parfum abonnement, betaal je eens per maand een vast bedrag en kan je elke maand een nieuwe geur proberen. Ideaal wanneer je meerdere geuren wil proberen om jouw favoriet te ontdekken. Daarnaast is het erg voordelig om een parfumabonnement af te sluiten in verhouding. De meeste kosten rond de 15 euro per maand waarbij je mag kiezen uit allerlei luxe geuren. Zoek wel een abonnement uit waarbij je verzekerd bent van parfum van hoge kwaliteit en grote merken. Op die manier haal je de kosten er gemakkelijk uit.