Nagelstudio Prisma

De Mooiste Nagels bij Nagelstudio Prisma

Een badkamer laten ontwerpen?!

badtegels

Een badkamer laten ontwerpen bij Jan van Erp, één van mijn beste beslissingen ooit!Een badkamer moet voor mij een plek van ontspanning zijn. ‘S morgens moet ik er rustig in wakker kunnen worden wanneer ik een douche neem en ’s avonds wil ik in goed licht mijn tanden kunnen poetsen. Daarnaast is het fijn dat ik wat privacy heb en de overburen niet mee douchen. Een aantal eisen waaraan mijn badkamer moest voldoen, maar ik zelf geen passende ideeën bij had. Om deze rede heb ik de hulp van professionals ingeschakeld en advies gevraagd bij Jan van Erp.

badkamers

Wat een mogelijkheden!

Wanneer je door de showrooms wandelt kun je een duidelijke impressie maken van wat jou wel en niet aanspreekt. Er zijn zoveel opties dat het in mogelijkheden niet ontbreekt. Dit maakt de keuze er echter niet makkelijker op. De hulp van de goede medewerkers bij Jan van Erp daarentegen wel! Zij namen mijn voorkeuren serieus en probeerden zo goed mogelijk met mij mee te denken zodat de ruimte ook functioneel werd ingericht. Uiteindelijk maakten ze ook nog een 3D tekening zodat mijn nieuwe badkamer direct visueel werd. Dit maakte dat ik er een nog beter gevoel over kreeg.

Die fijne ochtend douche

Tot slot zorgt Jan van Erp ook nog eens dat mijn droombadkamer werkelijkheid wordt. De beste vakmensen werden ingezet en in no time was mijn nieuwe badkamer af en kan ik genieten van die fijne ochtend douche in de ontspanning uitstralende badkamer. Tanden poetsen was nog nooit zo fijn. Mijn badkamer laten ontwerpen was dus de juiste keuze.
Wil jij nou ook een nieuwe badkamer, maar kom je er niet uit met de mogelijkheden? Plan dan vooral een afspraak bij Jan van Erp in en laat hen jouw badkamer ontwerpen! Het kan wel eens één van de beste beslissingen ooit worden.