Nagelstudio Prisma

De Mooiste Nagels bij Nagelstudio Prisma

Goede beautysalon Nijmegen

beautysalon Nijmegen

Op zoek naar een goede beautysalon in Nijmegen, kwam ik bij Pedicure Marijke Tel terecht.  Hier kan je terecht voor een uitgebreide gezichtsbehandeling. Wat te denken aan een lekkere  diepte reiniging, een peeling, masker en gezichtsmassage. Ook een chocolade behandeling bestaat hier tot de mogelijkheden. Elke keer wanneer ik hier vandaan kom, voel ik mij als herboren. Mijn gezicht ziet er stralend uit en voelt lekker zacht aan. Je kan wel zeggen dat ik er heel wat jaartjes jonger uit zie, na zo een behandeling. De allereerste keer zag ik er best wel tegenop om hierheen te gaan, maar eenmaal binnen voelde het goed. beautysalon Nijmegen

Goede massage 

De allereerste keer ging ik met knikkende knieën naar binnen. Ik had voor mijn verjaardag een waardebon gekregen voor de beautysalon in Nijmegen en om deze bon te laten verlopen vond ik zonde. Daarom meteen een afspraak gemaakt voor een behandeling. Omdat ik een zeer druk bestaan heb en veel stress ervaar, heb ik voor een chocoladebehandeling gekozen. Deze zorgt ervoor dat jij je lekker ontspannen gaat voelen en is dan ook uitermate geschikt voor mensen met veel stress. Inderdaad, na deze behandeling voelde ik mij als herboren. Zeker de moeite waard om hier vaker heen te gaan.