Nagelstudio Prisma

De Mooiste Nagels bij Nagelstudio Prisma

Een fijne Reiki behandeling

Vanavond ga ik voor de tweede keer naar mijn Reiki behandeling. Dit is een methode om jezelf en anderen energie te geven die door het lichaam of de geest gebruikt wordt om te verbeteren. Deze methode helpt lichaam en geest zichzelf te genezen. Mijn idee achter het volgen van deze cursus was om intenser en bewuster te leven of een goede balans  in mijn leven te vinden. De cursus bestaat uit 5 sessies. Deze worden gegeven van 19:30 uur tot en met 22:00 uur. Het lesgeld voor deze cursus bedraagt € 125,-, dit is inclusief materiaal. 

Weer de goede weg op

Nadat ik een flinke burn-out heb gehad, ben ik door de Reiki behandeling weer de goede weg ingeslagen. Nooit verwacht dat ik zo in de put kon zitten, maar het ergste was dat ik dit zelf niet eens in de gaten had. Het was een goede vriend die mij op een gegeven moment op de vingers tikte en daar schrok ik best wel van. Gelukkig heb ik op tijd aan de bel getrokken en daar heeft de therapie mij enorm mee geholpen. Slecht door verschillende en bepaalde handposities werd de universele energie via de Reiki-behandelaar doorgegeven. Heb je ook interesse of deze vorm van therapie jou kan helpen, neem dan contact op met Atelier Mabasa.