Nagelstudio Prisma

De Mooiste Nagels bij Nagelstudio Prisma

Geweldige zwangerschapsmassage in Amsterdam

Sinds ik zwangerschapsmassage Amsterdam heb, voel ik mijzelf een stuk beter. Ze zeggen wel eens de laatste loodjes wegen het zwaarste en inderdaad dat klopt. Op een gegeven moment zat mijn buik zo in de weg dat ik het liefste alleen maar op mijn bed wilde blijven liggen, maar dat is geen optie. Gelukkig dat ik de tip kreeg om eens langs Roberto Valencia, een bekwaam sport- en massagetherapeut te gaan. Vanaf de eerste minuut dat ik aan deze behandeling was begonnen voelde ik mij al stukken beter. 

Voel mijzelf als herboren

De voordelen aan deze behandelingen zijn onder andere:

  • verlichting door soepele spieren
  • ontspanning voor lichaam en geest
  • verbetering van de bloedcirculatie
  • stimulering van de afvoer van lymfevocht waardoor u minder last heeft van vochtophopingen

Natuurlijk wordt er gekeken met welke behandelingen jij je het beste gaat voelen. Tevens bestaat de mogelijkheid dat Roberto Valencia bij je thuis komt, wanneer je zelf de deur niet meer uit durft.

Inmiddels is onze dochter geboren en ik kan nu zeggen dat ik enorm veel baat aan de behandelingen heb gehad. Mijn rugpijn was een stuk minder geworden en nu na de bevalling zelfs helemaal verdwenen. Deze therapie is voor mij dan ook een geweldig redmiddel geweest om de bevalling goed te doorstaan.